Skip to main content

Welcome to

Ibiza sunshine festival paradise

CLIQ Digital - This Affects

Welkom bij Cliq Digital

We're taking you on a trip to Ibiza

We nemen je mee op reis naar Ibiza, waar we een meerdaagse Incentive organiseerden. De hele week was gevuld met evenementen, een White Party, Boot party, leersessies en de laatste avond werden de bezoekers ondergedompeld in onze ervaring “Bohemian Paradise”. Van interactie met een tarotlezer tot een buikdansact en volledige Bohamian styling, de ervaring hier was compleet tot in de perfectie.

Bedrijfsevenementen in Ibiza

Bringing people together

Een incentive draait niet alleen om de bestemming, maar ook om een kans om mensen met elkaar in contact te brengen. Daarom produceerden we niet alleen de meest impactvolle evenementen, maar brachten we ook een coachingsteam mee om te inspireren. Samen bracht dit de collega’s dichter bij elkaar en ontstonden er echte connecties.

Let's affect your event!

SFEERIMPRESSIE

CLIQ DIGITAL

WORKFLOW

Een incentive met jouw bedrijf is een speciaal evenement. Deze reis start ver voordat we vertrekken, namelijk in een uitgebreide voorbereidingsfase. In onze workflow starten wij met een kick-off waarin de aanvraag volledig duidelijk is bij ons en ons team. Vervolgens starten onze Evenement Conceptors met een creatieve ideeënstroom voor de evenementen. Wanneer deze concepten zijn geaccepteerd, gaan onze Evenement Producers aan de slag om dit te realiseren. Tot aan de show blijft er duidelijke communicatie tussen This Affects en de klant om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is én dat de wens tot werkelijkheid komt! Tijdens de show is het genieten, voor beide partijen...