Skip to main content

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest met impact!

Als Experience productiehuis creëert This Affects een bedrijfsfeest geheel op maat. Een bedrijfsfeest organiseren wij samen met onze relaties. We kijken met elkaar naar de wensen en pijlers rondom de inhoud van het feest. Maar gaan ook dieper in op de kernwaarden van de organisatie omdat wij er in geloven dat dat de basis is van een concept. Of het gaat om een intern bedrijfsfeest of een viering met relaties, samen creëren wij een echte experience geheel passend bij de organisatie.

Evenementenlocaties

Een bedrijfsfeest kan plaats vinden op een externe evenementenlocatie of inhouse in eigen pand. Ons team van Affectors maakt van ieder evenement een unieke beleving. Dit doen wij door jarenlange ervaring in de evenementenbranche.

Wij nemen de organisatie van A tot Z uit handen en werken met een mooi netwerk van professionele leveranciers. Tijdens het traject adviseren wij over de diverse mogelijkheden omdat wij onze relaties zo goed mogelijk willen ontzorgen. 

This Affects your event!

Een goed bedrijfsfeest voldoet aan de juiste mix van elementen. Voor ons bestaat dit uit een passende evenementenlocatie, verrassende acts en entertainment, leuke activiteiten, indrukwekkende techniek en prachtige styling. This Affects adviseert je graag bij het kiezen van een geschikt programma voor jouw evenement.

Waardevol netwerk

Door onze ervaring in de evenementenbranche hebben wij veel connecties opgebouwd en kunnen wij een pakkende line-up samenstellen en een goed inhoudelijk programma aanbieden. Als USP doet This Affects zelf de styling van het evenement. Op deze manier hebben we zelf de controle over de eindregie van jouw bedrijfsfeest. Ons team van event stylisten en creatieven toveren jouw evenement om tot een nieuwe wereld.

Let's Affects your event!
BEDRIJFSFEEST CASES  
BEDRIJFSFEEST CASES  
BEDRIJFSFEEST CASES  
BEDRIJFSFEEST CASES  
BEDRIJFSFEEST CASES  
BEDRIJFSFEEST CASES  
BEDRIJFSFEEST CASES  
BEDRIJFSFEEST CASES