Skip to main content

Welcome to

sunshine festival Ibiza bohemian Paradise

Welkom bij Cliq Digital

We're taking you on a trip to Ibiza

We nemen je mee op reis naar Ibiza, waar we een meerdaagse Incentive organiseerden. De hele week was gevuld met evenementen, een White Party, Boot party, leersessies en de laatste avond werden de bezoekers ondergedompeld in onze ervaring “Bohemian Paradise”. Van interactie met een tarotlezer tot een buikdansact en volledige Bohamian styling, de ervaring hier was compleet tot in de perfectie.

Welkom bij Cliq Digital

Bringing people together

Een incentive draait niet alleen om de bestemming, maar ook om een kans om mensen met elkaar in contact te brengen. Daarom produceerden we niet alleen de meest impactvolle evenementen, maar brachten we ook een coachingsteam mee om te inspireren. Samen bracht dit de collega’s dichter bij elkaar en ontstonden er echte connecties.

EVENT STYLING

CLIQ DIGITAL

EVENT PRODUCTION

10

We begrijpen dat je bedrijfsfeest niet zomaar een evenement is. Het is een representatie van je merk en waarden. Ons team werkt nauw met je samen en neemt de tijd om unieke vereisten en doelstellingen te begrijpen. Door onze creatieve visie af te stemmen op jouw merkidentiteit, zorgen we ervoor dat elk aspect van het festival de ethos van je bedrijf weerspiegelt en creëren we een meeslepende ervaring die aanslaat bij het publiek.

3

Dagen

Producties

100

Bezoekers

LET’S CREATE MEMORIES 

LET’S CREATE MEMORIES 

LET’S CREATE MEMORIES 

EXPERIENCE PRODUCTION HOUSE 

EXPERIENCE PRODUCTION HOUSE 

EXPERIENCE PRODUCTION HOUSE